You are here

Test your internet IQ: Did Kavanagh REALLY Convert to Judaism?

I recently heard that someone fact-checked my article Kavanagh converts to Judaism to save Supreme Court nomination: Circumcision ceremony scheduled for noon tomorrow at National Cathedral. My friend D got an email from his Christian Zionist friend T as follows:

D,

I’ve done a fact check on the claim that Kavanagh is to convert to Judaism and I could find no credible evidence to support it – all I find were vague and obscure web sites about all manner of wacky unsubstantiated theories based on innuendo, speculation and assumptions that lead to erroneous conclusions, mainly to do with Left wing conspiracies that suit your false narrative about Israel and the USA.

Sorry – no truth there!

-T

So….what’s YOUR internet IQ? Take the simple reading comprehension test below and find out!

Instructions:

Read Kavanagh converts to Judaism to save Supreme Court nomination: Circumcision ceremony scheduled for noon tomorrow at National Cathedral.

Then answer the following questions. Pick the BEST answer based on the material in the article. Do not cheat by looking elsewhere. After you have finished the test, scroll down to the answer key.

  1. Kavanagh converts to Judaism to save Supreme Court nomination: Circumcision ceremony scheduled for noon tomorrow at National Cathedral is:  (a) true news  (b) fake news (c) satire

  2. The article’s author (a) favors Kavanagh’s confirmation (b) opposes Kavanagh’s confirmation (c) doesn’t care one way or the other (d) there isn’t enough information for the reader to judge

  3. The author (a) favors circumcision  (b) opposes circumcision (c) milks circumcision for humor and shock value

  4. The author (a) loves Catholics (b) is anti-Catholic (c) there isn’t enough information for the reader to judge

  5. The author (a) loves Jews (b) is anti-Semitic (c) there isn’t enough information for the reader to judge

  6. The author probably thinks that (a) Catholics are overrepresented in American institutions of power, (b) Jews are overrepresented in American institutions of power (c) both a and b  (d) neither a nor b

  7. The author’s probable attitude towards feminism could be best characterized as (a) enthusiastic (b) chauvinistic (c) irreverent (d) transphobic

  8. The author probably thinks American political culture is (a) democratic (b) decadent (c) socialist (d) libertarian

  9. If Publishers Weekly compared the author to a famous writer it would probably be (a) Rabelais (b) Shakespeare (c) Mencken (d) both a and c’

  10. The type of humor in the article could best be described as (a) edgy (b) saccharine (c) slapstick (d) humor? what humor? I thought it was serious!

OK, that’s it!

Now lets scroll down for the answers.

1 – c

2 – d

3 – c

4 – c

5 – c

6 – b

7 – c

8 – b

9 – d

10 – a

 

If you scored 9 or 10, you are a sophisticated and discerning consumer of internet info.

If you score 7 or 8, you get an internet driver’s license but are advised to use it carefully.

If you score 5 or 6, you should take remedial internet reading comprehension lessons.

If you score 4 or below, you are a Christian Zionist who will be raptured up when Jesus comes back and nukes everybody, so you will have the last laugh.

Leave a Comment